Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

ОЗОНАТОР \"TIENS\"


24 Декабря 2011 Луцк
Прилад для очищення "TIENS" допоможе вам вирішити цю насущну проблему!

Прилад для чищення овочів і фруктів - це втілення новітніх принципів мікробіології, електроніки і механіки. Завдяки появі цього приладу ми можемо користуватися унікальними властивостями озону і в повсякденному житті. Прилад володіє рядом корисних функцій: видаляє токсичні речовини і забруднення, очищує водопровідну воду, швидко покращує стан повітря і очищає його від мікробів і бактерій, усуває сторонні запахи. Користуючись ним, Ви збережете своє здоров'я і підвищите якість свого життя. Прилад для очищення фруктів і овочів "TIENS" - необхідний предмет в будинку або офісі.

Активний кисень (озон) має молекулярну формулу О3. Молекула озону містить на один атом кисню більше, ніж молекула кисню. На висоті 10-15 кілометрів в межах стратосфери розташовується тонкий захисний шар, що поглинає шкідливе ультрафіолетове випромінювання і захищає все живе на Землі. Це і є озоновий шар - справжній дар природи. Він відіграє роль величезної біозахисної парасольки для всіх біосистем на Землі. Він руйнує оболонки мікробів, бактерій і мікроорганізмів, позбавляючи їх життєздатності. Бактерицидні властивості розчиненого у воді озону ще могутніші. Після очищення озоном води, харчових продуктів або столових приладів шкідливих речовин не залишається. Озон по своїх властивостях знищення бактерій і вірусів в 2,5 - 6 разів ефективніший за ультрафіолетові промені і ефективніший за хлор в 300 - 600 разів. При цьому у відмінності від хлору озон знищує навіть цисти глистів, вірус герпесу і туберкульозу.

Ця неоцінима перевага озону перед всіма дезінфікуючими засобами, що завжди залишають після себе отруйні сліди, тому 95% питної води в Європі очищається і дезінфікується саме
озоном
.

Активний кисень здатний усунути залишки пестицидів, хімічних добрив, стимуляторів зростання, мікроби і бактерії з поверхні фруктів і овочів навіть без застосування термообробки. При цьому зберігаються всі корисні властивості овочів і фруктів.

Коли прилад виробляє озон, з'являються негативно заряджені іони, які при дії на фрукти і овочі продовжують термін зберігання продуктів. Озон знищує бактерії, що викликають процес розкладання їжі, а також продукти метаболізму, що з'явилися під час зберігання овочів і фруктів, забезпечуючи подвійний захист якості продуктів харчування. Озон ефективно усуває спирти, альдегіди, ароматизатори і т.д.

Ціна 1250 грн. Замовити можна за телефонами (099)00-44-635,(097)86-86-402

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другие виды услуг

Лечение заикания с 2-х лет. Метод доктора Чиянова.
Требуются сотрудники на деревообрабатывающее предприятие
Нарощення вій. Ламінування вій. Ламінування брів. Ботокс вій. Оформлення брів.
Рабочие на шоколадную фабрику в Швейцарию
Ремонт телевизоров
Картопля оптом. Продам
НАращивание ресниц в Луцке. Наращивание ресниц Луцк
Нарощування нігтів Луцьк гелем на дому.
СРОЧНО!!!Продам бизнес по доставке бутилированной воды
Закупка картофеля оптом от 20 тон (еженедельно)
Реклама